Waarom kunstenaars lid willen worden van kunstenaarscollectief Karmijn
Bijeenkomsten
Exposities
Lid worden? 
Als je lid wilt worden, vul dan eerst dit contactformulier in.

Contributie tot 31 december 2020  bedraagt slechts 50 euro.

 

Wat bieden wij onze leden in 2020?

 

• Een aantal kleinere en grotere bijeenkomsten: kunstcafé, atelierbezoek etc.

• Minimaal 1 grote expositie per jaar voor alle leden

• Ondersteuning met kennis (draaiboek, marketing) en materialen (sokkels, expositieschotten) bij initiatieven van groepen leden

​​​​• Kennisuitwisseling via een maandelijkse nieuwsbrief

• Eigen pagina van ieder lid op de website

 

Karmijn zoekt bijzondere en talentvolle kunstenaars. We (de nieuwe leden commissie) kijken of je bij ons past op basis van een blik op je werk en je motivatie om lid te worden. Na een aanmelding laten we je eerst weten wat we precies van je willen zien om goed inzicht te krijgen. Meestal maken we digitaal of persoonlijk contact met je om meer te weten te komen over jou en je werk. En je krijgt ook altijd van ons te horen hoe we je werk beoordeeld hebben.

 

​Voor de toelating hanteren we de volgende criteria: eigen signatuur, ontwikkeling van het werk, technische kwaliteit en gelaagdheid. Met het oog op wederzijds inspireren willen we vooral diversiteit in de leden: we laten ons graag verrassen.

Verder vragen we elk lid een bijdrage te leveren aan de activiteiten van onze vereniging. (Alleen samen kun je een bloeiende vereniging opbouwen en behouden).

 

De beoordeling van het werk van de nieuwe leden ligt in handen van de Nieuwe Leden Commissie, bestaande uit Koert Dekker, Koos Veerkamp en Ruben de Jong,.

Deze commissie adviseert het bestuur inzake toelating. Het bestuur van de vereniging neemt de formele beslissing over toelating.