Lara Muradjan

In het  kader van mijn studie in de richting decorontwerp en industriële vormgeving  aan de Kunstacademie van Moskou heb ik diverse colleges en praktische  cursussen gevolgd, omvattende uiteenlopende kunstschildertechnieken,  kunstgeschiedenis, kunststromingen in de vroege en late Renaissance en de  ontwikkelingen in de avant-garde en abstracte kunsten in Rusland.
Tijdens en na mijn studies heb ik geparticipeerd in het ontwerpen en beschilderen van  diverse ballet- en operadecors. Intussen heb ik me als zelfstandig  kunstschilder gevestigd. Ik schilder graag landschappen, stillevens, abstracte en surrealistische  composities, zeegezichten en figuratieve voorstellingen met het gebruik van  diverse kunstschildermedia. Ik werk naar eigen inspiratie, vrije natuur en  streef daarbij naar de variaties bij het kiezen van mijn onderwerpen en  kleurencombinaties.

Creativiteit, kleurenrijkdom, diversiteit  en verbeeldingskracht genieten mijn voorkeur. Door de directe en fysieke wijze  van werken en verbeelde emoties, wil ik de toeschouwer meenemen naar de  grenzeloze wereld van Kunst.    Ik exposeer mijn werk regelmatig regionaal en landelijk en had exposities  in buitenland, met name in Rusland, Japan, België en Duitsland.